برق، الکترونیک، الکتروتکنیک، مکاترونیک، پزشکی، کشاورزی

برق، الکترونیک، الکتروتکنیک، مکاترونیک، پزشکی، کشاورزی و

برق، الکترونیک، الکتروتکنیک، مکاترونیک، پزشکی، کشاورزی

برق، الکترونیک، الکتروتکنیک، مکاترونیک، پزشکی، کشاورزی و

داده هایی در مورد برق، الکترونیک، الکتروتکنیک، مکاترونیک، پزشکی، کشاورزی و

تبلیغات
آخرین نظرات

مضرات چای ( میوه جهنم )

ShahBaz | سه شنبه, ۱۳ مرداد ۱۳۹۴، ۱۰:۲۳ ب.ظ
مضرات چاى:(میوه جهنم ):
نوشیدن چاى (از نوع چاى سیاه) پررنگ و غلیظ ممکن است براى عده اى باعث 
تحریک اعصاب و یا تپش قلب شود. همچنین نوشیدن چاى پررنگ براى خانم ها احتمال ابتلا به سرطان سینه را افزایش مى دهد که بعداً به آن خواهیم پرداخت.

گفته شده است چاى دم کرده بعد از ۲۴ ساعت تولید سرطان مى کند. همچنین دم کردن لیموعمانى با چاى نیز تولید سرطان مى کند!
موارد پرهیز: درموارد 
عدم جذب کلسیم، پتاسیم و فقر ویتامین و نیز یبوست از خوردن چاى بپرهیزید. زیاده روى در مصرف چاى باعث ضعف حافظه مى شود. مصرف زیاد چاى خون را اسیدى مى کند. چاى داغ باعث آفت دهان مى شود.
مصرف زیاد چاى داغ باعث 
زخم روده و اثنى عشر و بزرگى کیسه صفرا ، تپش قلب ، آنژین قلبى ، فشارخون ، سنگ اگزالیک ، لکه و زردى دندان ، کم خونى ، بیمارى تتانى ، گرفتگى عضلات ، سوزش مچ دست و پا ، ورم معده و ازدیاد گلبولهاى سفید مى شود. مصرف بیش از اندازه چاى موجب لاغرى(براثر اختلال در متابولیسم بدن) مى شود و درصورت زیاده روى و مصرف چاى غلیظ سنگ کلیه ایجاد مى شود. همچنین اگر چاى بیش از ۲۴ ساعت دم بکشد، تولید سم کرده و موجب مسمومیتمى شود.
لذا توصیه مى شود از نگهدارى چاى در فلاسک چاى خوددارى کرده و براى تأمین چاى در سفر و پیک نیک به جاى چاى، آب جوش در فلاسک ریخته و به هنگام نیاز از آن چاى تازه دم تهیه کرده و نوش جان کنید.!!!                                                
   منبع:  روزنامه ایران شماره۳۳۷۷    ۵/۱۱/۱۳۸۴

{ بنابر تحقیقات اخیر دانشمندان، مصرف چای بعد از غذا و ماست و لبنیات همراه غذا باعث کاهش در جذب آهن بدن می شود.به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه خبری آبزرور فرانسه; بیشتر نسبت به مصرف چای مقاله های به چاپ رسیده بود اما اکنون دانشمندان درباره ماست اعلام کردند در حین غذا خوردن باعث کاهش جذب آهن، این ماده حیاتی در بدن می شود. بنابراین گزارش; وجود فراوان کلسیم در لبنیات باعث کاهش جذب آهن در بدن می شود زیرا اولویت جذب با کلسیم است و آهن جذب نشده و مستقیما دفع می گردد.یادآور می شود; کمبود آهن بیماری خطرناکی است که در زنان جوان بسیار مشاهده می گردد و باعث اختلالات شدیدی در بدن می شود. منبع: آفرینش ۲۶/۴/۸۶ }


فلسفه نخوردن چای از زبان بهلول شیخ بهلول گنابادی
شیخ بهلول در این باره اشاره به داستانی دارد که ناپلئون فرانسوی به مردم کشورش گفت : اگر می خواهید بر مردم مشرق زمین تسلط پیداکنید ،باید چای را در آنجا رواج دهیم تا آن مردم به چای معتاد شوند و حتی مردم از وی چگونگی این امر را جویا شدند وی گفت : باید ابتدا پول جمع کنیم و با این پول برای ممالک اسلامی که مدرسه و بیمارستان ندارند،مدرسه و بیمارستان بسازیم و در آنجا چای را مرتب به خورد آنها بدهیم و بدین ترتیب هر کس 40/1 خرج خود را در صندوق نگهداشت تا پول هنگفتی جمع و با آن مدرسه و بیمارستان ساخته شد و چون در این مکان به مردم قبل از هر چیز دیگر چای خورانده شود آنها معتاد به چای می شوند و اگر به جایی رسیدند که بچه ای صبح از خواب پا شود و به جای نان اول بگوید چای،شما به هدفتان رسیده اید. وقتی من این داستان را شنیدم 6 ساله بودم، همنجا استکان چای خوردم را به زمین زدم و شکستم و از آن تاریخ تا الان چای نخوردم .

منبع: http://www.sheikhbohlool.com/index.php?option=com_content&view=frontpage


باز هم مضرات چای:

محققان اعلام کردند: مصرف برخی پلی فنل ها باعث کاهش جذب آهن در بدن و افزایش ابتلا به بیماری کمبود آهن می‌شود.

 دانشمندان هشدار دادند: مصرف زیاد انگور و چای سبز به دلیل داشتن این نوع پلی فنل ها می‌تواند سبب بروز کمبود آهن در بدن شود.

 دکتر هان (Han)، استادیار تغذیه دانشگاه پن گفت: پلی فنل ها به دلیل اثرات سودمندشان بر سلامت انسان و پیشگیری از ابتلا به سرطان و بهبود متابولیسم استخوان و تراکم عناصر معدنی آن مورد توجه هستند. اما کمتر کسی به تاثیرات آنها بر جذب عناصر غذایی توجه کرده است.

 به گزارش ایانا به نقل از ساینس دیلی، محققان در پژوهش خود به بررسی تاثیرات مصرف عصاره هسته انگور و اپی گالو کاتچین گالات (EGCG) موجود در چای سبز پرداختند.

 آنها از سلول های روده ( محل جذب آهن) به منظور ارزیابی اثر پلی فنل ها استفاده کردند و متوجه شدند این پلی فنل ها به عنصر آهن در سلول های روده می چسبند و ترکیب غیر قابل جذبی را تشکیل می‌دهند که این ترکیب نمی تواند وارد جریان خون شود، لذا از راه مدفوع (موقعی که سلول ها جایگزین می شوند) از بدن خارج می‌شود.

 وجود آهن برای حمل اکسیژن از ریه‌ها به سراسر بدن و بسیاری از فعالیت های سلولی، ضروری است. افرادی که در معرض خطر کمبود آهن قرار دارند، با مصرف این پلی فنل ها به میزان بیشتری در خطر مذکور قرار می‌گیرند.

 کمبود آهن یکی از شایع ترین موارد کمبود عناصر در جهان به ویژه در کشورهای در حال توسعه‌ای است که در آنها گوشت به مقدار کافی مصرف نمی شود.

 در کشورهای غربی، عصاره هسته انگور و EGCG به شکل قطره به فروش می رسد. محققان پیشنهاد کردند روی برچسب این محصولات، نکات فوق را برای آگاهی مصرف کنندگان درج کنند.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی