برق، الکترونیک، الکتروتکنیک، مکاترونیک، پزشکی، کشاورزی

برق، الکترونیک، الکتروتکنیک، مکاترونیک، پزشکی، کشاورزی و

برق، الکترونیک، الکتروتکنیک، مکاترونیک، پزشکی، کشاورزی

برق، الکترونیک، الکتروتکنیک، مکاترونیک، پزشکی، کشاورزی و

داده هایی در مورد برق، الکترونیک، الکتروتکنیک، مکاترونیک، پزشکی، کشاورزی و

تبلیغات
آخرین نظرات

حمایت از پایان نامه های کارشناسی ارشد

ShahBaz | چهارشنبه, ۲۵ آذر ۱۳۹۴، ۰۲:۰۴ ب.ظ

پژوهشکده مهندسی بحران های طبیعی و پدافند غیر عامل- شاخص پژوه

شرکت عمران و مسکن سازان استان البرز

باشگاه پرسپولیس

حمایت مالی از پایان نامه های مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا  صندوق ضمانت صادرات  ( جهت کسب اطلاعات بیشتر : www.egfi.ir  ) 

حمایت از مقالات و پایان نامه های کارشناسی ارشد و رساله های دکترای تخصصی در ارتباط با تبیین خدمات دانشگاه آزاد اسلامی

وزارت نیرو - سازمان انرزی های نو ایران (سانا)

وزارت مسکن و شهرسازی - شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری ایران

سازمان سما

از وزارت نیرودر زمینه « کاربرد فناوری پیل سوختی »

سازمان انرژیهای نو ایران (سانا)

بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس

مرکز پژوهش و برنامه‌ریزی سازمان بازرسی کل کشور

دفتر مطالعات بین‌المللی مبارزه به با تروریسم دانشگاه آزاد اسلامی

سازمان ثبت اسناد و املاک کشور

سازمان ملی جوانان

فرمانداری شهرستان ساوجبلاغ

ستاد ویژه توسعه فناوری نانو ( دفتر ریاست محترم جمهوری )

 


اطلاعیه پذیرش برگزیدگان جشنواره‌های خوارزمی، جوان خوارزمی، رازی ، فارابی و ابن سینا واجد شرایط آئین‌نامه شماره 77897/21 مورخ 5/5/93 درسال تحصیلی 95-94

1394/02/09

 

1-  واجدین شرایط

بر اساس ماده 1 آئین‌نامه شماره 77897/21 مورخ 5/5/93 برگزیدگان جشنواره های خوارزمی، جوان خوارزمی، رازی، ابن سینا و فارابی در صورت شرکت در آزمون ورود به مقطع تحصیلی بالاتر و کسب حدنصاب علمی حداقل 90 درصد نمره آخرین فردپذیرفته شده در هرکدرشته محل تحصیل، توسط سازمان سنجش به صورت مازاد بر ظرفیت به یکی از دانشگاهها معرفی می-شوند. 

الف) ورود به  مقطع تحصیلی کارشناسی ( پیوسته و ناپیوسته)

رتبه‌های اول تا سوم نهایی جشنواره جوان خوارزمی  در دوره های دانش آموزی یا کاردانی به شرط مشارکت حداقل 50 درصد در دستاورد حائز رتبه، برای ورود به دوره تحصیلی بلافاصله بعدی( کارشناسی پیوسته و ناپیوسته) 

ب) ورود به  مقطع تحصیلی کارشناسی ارشد ناپیوسته

رتبه‌های اول تا سوم نهایی جشنواره خوارزمی، جوان خوارزمی، رازی، ابن سینا و فارابی  در دوره کارشناسی پیوسته یا ناپیوسته به شرط مشارکت حداقل 50 درصد در دستاورد حائز رتبه 

 برگزیدگان جشنواره‌های مذکور جهت بررسی پذیرش می‌توانند به روش ذیل اقدام نمایند.

2- نحوه پذیرش

متقاضیان واجد شرایط می توانند پس از شرکت در آزمون و اعلام نتایج نهایی آزمون مقطع مربوط به خود ( آزمون های سراسری کارشناسی پیوسته، کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی ارشد) از تاریخ 20/6/1394 لغایت 30/6/1394 اقدام به پذیرش از طریق سازمان سنجش نموده (با ارسال مدارک مطابق بند 3) و این سازمان نسبت به  جایابی متقاضیان واجد شرایط، اقدام لازم را به-عمل خواهد آورد.

3-  مدارک لازم جهت ثبت‌نام 

ـ تصویر معرفی نامه برگزیدگی از دبیرخانه جشنواره مربوطه 

ـ تصویر آخرین مدرک تحصیلی 

ـ تکمیل تقاضانامه مربوط به تسهیلات برگزیدگان جشنواره های معتبر علمی 

ـ مدارک فوق می‌بایست از تاریخ 1394/06/20 لغایت 1394/06/30 به سازمان سنجش آموزش کشور ( از طریق آدرس ذیل این اطلاعیه به صورت پستی یا مراجعه حضوری به دبیرخانه این سازمان) ارسال گردد.

 

تذکر مهم: 

1-  پذیرش بدون آزمون ورودی برای برگزیدگان جشنواره ها وجود ندارد. 

2ـ در هنگام دریافت معرفی نامه برای دانشگاه، ارائه اصل معرفی نامه برگزیدگی در جشنواره مربوطه الزامی است. 

3- چنانچه ارسال مدارک و اطلاعات از طریق پست صورت گیرد، از ارسال اصل مدارک خودداری نمائید.

4- آئین نامۀ مذکور و فرم تقاضانامه ثبت نامی از طریق سایت این سازمان و لینک ذیل قابل دریافت می باشد.

5- تنها برگزیدگان جشنواره هایی که در آئین نامه به آن اشاره شده است، مجاز به استفاده از تسهیلات مذکور می باشند.   

6-  نتایج نهایی پذیرش و معرفی به دانشگاه برگزیدگان جشنواره ها حداکثر تا هفته اول مهرماه به اطلاع متقاضیان خواهد رسید.

 آدرس : تهران- خیابان کریم خان زند- بین خیابان استاد نجات اللهی و سپهبد قرنی- پلاک 204

سازمان سنجش آموزش کشور- دفتر طرح و آمار

صندوق پستی: 4378-15875

 

پیوست‌ها:

1- فرم تقاضانامه ثبت نامی‌پذیرش برگزیدگان جشنواره‌ ها 

2ـ آئین‌نامه شماره 77897/21 مورخ 5/5/93


باسلام
تجربه کسر خدمت بنده در رابطه با نخبگان نیروهای مسلح:

به دو روش میتونید کسرخدمت بگیرید:
1-ارزیابی پایان نامه
2-انجام پروژه: برای این کار اونطور که من تجربه کردم بهترین کار این هستش که برید نخبگان نیروهای مسلح اتاق کسر خدمت و آدرس جاهایی که برای پروژه معرفی می کنن رو یادداشت کنید. بعدش خودتون برید یکی یکی سر بزنید به اون ارگان ها و با مسئول مربوطه صحبت کنید (یادتون باشه وقتی رفتید باید بگید بنیادنخبگان نیروهای مسلح شما رو معرفی کرده و فعلا نامه معرفی نگرفتم!!). پروژه های پیشنهادی رو یادداشت کنید، البته باید اونجا از قابلیت های خودتون هم بگید و بحث کنید با طرف، تا به یه پروژه که خوتون هم توش تجربه دارید یا در راستای تخصصتونه برسید. (من با همین کار بعد از اینکه به چندجا سر زدم تونستم پروژمو خودم تعریف کنم که 50% مطالبشم رو هاردم آماده داشتم  )
بعد از اینکه فهمیدید کجا و چه پروژه ایی باید انجام بدبد میریید نخبگان نیروهای مسلح و میگید: من قراره برای فلان جا پروژه انجام بدم و استارت کار رو هم زدیم، الان فقط اومدم نامه معرفی به اون ارگان رو بگریم 

(اگه این راه رو نرید خود نخبگان نیروهای مسلح براتون نامه میزنه و میگه برید فلان جا، اونجا هم اگه پروژه ایی که ارائه می کنند باب میلتون نباشه یه کم دردسر میشه! چون اگه برگردید بنیاد و بگید جای دیگه معرفی کنید اونا میگن باید از جایی که اول معرفیت کردیم نامه عدم نیاز بگیری...اونام میگین ما به شما نیاز داریم و خلاصه یه کم دردسر داره که بخوایی دوباره یه نامه برای یه ارگان دیگه بگیری...)

بعد از اینکه پروژه انجام شد،جایی که براشون پروژه انجام دادی یه عدد پیشنهادی برای کسر خدمتت تو یه نامه بهت میدن ببری نخبگان نیروهای مسلح. اونا هم میگن باید بیای برای دفاع از کارت که اونم فقط کشکه (میری اونجا میپرسن اسم پروژت چیه و چرا مفیده! در همین حد ). بعد دفاع میزارن کمیسیون و بعدش میگن کسریت چقدرش تایید شده. دست آخرم یه نامه بهت میدن برای کسری.
تو کارت پایان خدمت فقط مدت خدمت نوشته میشه نه چیز دیگه. حتی نمی نویسن سرباز کجا بودی (ارتش یا سپاه...). برای کسریتم کسی نمی فهمه برا کجا پروژه انجام دادی، چون نامه کسرخدمت برای همه از نخبگان نیروهای مسلح صادر میشه.


انجام پروژه جایگزین خدمت سربازی

»» در کل برای انجام سربازی از طریق پروژه دو راه وجود دارد :

(1) از طریق بنیاد ملی نخبگان

(2) از طریق بنیاد نخبگان نیرو های مسلح

(حالت اول) از طریق بنیاد ملی نخبگان

»» در این حالت با داشتن شرایط مختلفی می توان اقدام نمود که چند نمونه رایج از آنها در زیر می آید :

1) معدل لیسانس بالای 16 + فوق لیسانس بالای 17 (با احتساب نمره پایان نامه) + یک مقاله استخراجی از پایان نامه پذیرفته یا چاپ شده در نشریات علمی پژوهشی داخلی یا خارجی مورد تایید وزارت علوم + دو توصیه نامه از اعضای هیات علمی دانشگاه

(البته اگر معدل کمتر از این مقادیر نیز باشد، با شرط تحصیل در برخی از رشته ها و دانشگاه ها ضریبی از 1.01 تا 1.06 تعلق می گیرد تا معدل موثر حساب گردد. برای کسب اطلاعات بیشتر از ضریب موثر دانشگاه های مختلف این فایل را دانلود نمایید یا به بنیاد ملی نخبگان واقع در شهر خود مراجعه نمایید. حتی اگر معدل شما با ضریب هم به مقدار لازم نمی رسد، اما در سایر موارد شرایط خوبی دارید، توصیه می شود با مراجعه حضوری به بنیاد در مورد شرایط خود مذاکره نمایید)

2) شاگرد اول ارشد حداقل بین 15 نفر بدون توجه به معدل کارشناسی+یک مقاله معتبر نمایه شده (ISI)مستخرج از پایان نامه + نامه معرفی استاد

3) ثبت اختراع + معدل کل ارشد بالای 15 (یا معدل کنونی ارشد بالای 17)

4) اطلاعات سایر شرایط مثل انجام طرحها و پروژه های تاثیر گذار و . . . را می توانید از سایت بنیاد ملی نخبگان کسب کنید.


»» روال کار در این حالت اینگونه است که فرد به بنیاد ملی نخبگان در شهر خود مراجعه کرده و در صورت احراز شرایط ، بنیاد برای وی تشکیل پرونده می دهد و در اکثر موارد شخص را به یکی از سازمانهای نظامی زیرمجموعه معرفی می کند. البته این پروسه اداری ممکن است حتی 3-4 ماه هم به طول بیانجامد. اما معمولا در 1-2 ماه به پایان می رسد. پس از مشخص شدن سازمان مربوطه و تعریف پروژه، فرد می تواند خدمت سربازی خود را از طریق "انجام پروژه ای به طول حدودا 10 ماه" + "دوره آموزشی سربازی حدودا 45 روزه" به انجام برساند . در این حالت فرد در انتخاب سازمان مورد نظر و پروژه اختیارات چندانی ندارد و تابع بنیاد است.

»» اگرچه به نظر می رسد «قانونا» 45 روز مربوط به دوره آموزشی جز 10 ماه طول پروژه به حساب نمی آید، اما در اکثر موارد در صورتی که محل خدمت شکایتی در این مورد نداشته باشد، از نظر ستاد نخبگان نیروهای مسلح نیز مشکلی وجود ندارد. به این معنی که کل دوره را می توان در 10 ماه تمام کرد. همانطور که پیشتر گفته شد اکثر افراد به سازمان ها یا دانشگاه های نظامی معرفی می شوند. اما به تشخیص بنیاد افراد ممکن است به سازمان های غیر نظامی مانند شرکت های تابع وزارت نیرو، وزارت مسکن و ... نیز معرفی شوند. معمولا اگر از طرف شرکتی این چنینی نامه «اعلام نیاز» داشته باشید، و بخت با شما یار باشد، می توانید به خدمت شرکت مذکور در آیید.


»» لازم به ذکر است که دوره های آموزشی 45 روزه فقط 2 بار در سال و در ماههای تیر و دی قابل انجام است. بنا به توافق بنیاد ، می توان این دوره را قبل ، بعد ، و یا حتی در حین انجام پروژه گذراند.

»» در پایان گفتنی است که اگرچه بنیاد شرایط مشخصی را برای انجام سرباز نخبگی ذکر کرده است، اما پرونده اشخاص توسط یه کمیته تخصصی متشکل از اساتید دانشگاه بررسی می شود. هر تصمیمی در این کمیته بالاتر از قوانین یاد شده است. به طور مثال ممکن است پرونده فردی به جای ارائه یک مقاله ISI با داشتن چند مقاله علمی-پژوهشی مورد تایید قرار گیرد. در چنین مواردی توصیه می شود با مراجعه حضوری در بنیاد مسئله را پی گیری نمایید.

(حالت دوم) از طریق بنیاد نخبگان نیروهای مسلح

»» شرط لازم در این حالت این است که فرد دانشجو یا فارغ التحصیل کارشناسی ارشد یا دکتری باشد. در این حالت فرد خدمت سربازی خود را از طریق انجام چند پروژه می تواند طی کند که هر کدام از 1 الی 12 ماه کسری خدمت در پی دارد .

»» بر خلاف حالت اول که کل سربازی با یک پروژه پوشش داده میشد ، در این حالت فرد بایستی از طریق انجام پروژه های متعدد برای خود کسری خدمت جمع کند . البته در صورت کسب حتی 21 ماه یا بیشتر کسری خدمت از طریق پروژه ، باز هم 2 ماه دوره آموزشی اجباری است. مگر برای کسانی که قبلا دوره آموزشی را گذرانده اند .

»» در این حالت شخص مستقیما بایستی به بنیاد نخبگان نیروهای مسلح واقع در پادگان شهید خلیل زاده تهران مراجعه کرده و پس از تشکیل پرونده مشغول انجام پروژه بشود. هنگام مراجعه به بنیاد ملی نخبگان نیروهای مسلح ، پرونده ای تشکیل می شود و فرد بایستی منتظر بماند تا بنیاد برای او پروژه ای را از طریق سازمانهای مربوطه پیدا کند. این روال بسیار زمان بر و طولانی است . لذا آن چیزی که متداول تر است این است که فرد قبل از مراجعه به بنیاد و تشکیل پرونده ، خود مستقیما با سازمانهای مربوطه مورد تایید بنیاد ارتباط برقرار می کند و با آنها جهت انجام پروژه ای به توافق می رسد. سپس آن سازمان نامه اعلام نیاز به بنیاد نخبگان نیروهای مسلح می فرستد و پرونده تشکیل می شود. در این حالت علاوه بر تسریع در انجام کارها ، فرد می تواند پروژه مورد علاقه خود را دنبال کند .

»» افرادی که مشغول انجام خدمت سربازی هستند نیز می توانند در حین خدمت پروژه انجام داده و از مابقی دوران خدمت خود کسر نمایند.

»» توصیه می شود که با همه سازمانها تماس بگیرید و از میان پروژه های پیشنهادی ، پروژه مورد علاقه خود را انتخاب کنید.

»» نکته خیلی مهم :

بعد از انجام پروژه، سازمان مورد نظر مثلا 6 ماه پیشنهاد کسر خدمت می کند. اگر شما قصد دارید که علاوه بر این پروژه ، پروژه دیگری نیز انجام بدهید ، نبایستی این 6 ماه را جهت داوری به کمیسیون بنیاد نخبگان نیروهای مسلح ببرید !! زیرا جلسه داوری کمیسیون برای هر فرد فقط و فقط یک بار تشکیل می شود و سپس پرونده او بسته می شود. پس کاری که باید کرد این است که بعد از انجام همه پروژه ها ، برگه های پیشنهادی کسری های خدمت را همه را یکجا برای داوری به کمیسیون ببرید .

»» در کمیسیون داوری معمولا از میزان پیشنهادی کسری ، مقداری را کسر کرده و الباقی را تصویب میکنند. مثلا ممکن است از 6 ماه پیشنهادی 5 ماه را تصویب کنند.

»» پروژه هایی که میزان کسری پیشنهادی شان از طرف سازمان مربوطه بیش از 9 ماه است ، پس از داوری در کمیسیون ، نیاز به داوری تخصصی نیز دارند که معمولا پروسه اداری بسیار طولانی نیز دارد . لذا توصیه می شود که به جای یک پروژه 14 ماهه ، دو پروژه 7 ماهه کار شود. و یا اینکه از سازمان مربوطه درخواست گردد که به جای مثلا 12 ماه ، دو عدد کسری 6 ماهه پیشنهاد نماید .

»» برای انجام پروژه لازم نیست که حتما در همان شهر حضور داشت. اکثر سازمانها قبول می کنند که شما پروژه را در منزل خود انجام داده و مثلا هر ماه یکبار یک گزارش حضوری و یا حتی غیر حضوری ارائه نمایید. ارائه گزارش از هر 3 ماه به بنیاد نیز ضروری است.

»» قبلا از پایان نامه های ارشد و دکتری هم میشد کسری گرفت ؛ ولی الان تردیدها در این مورد زیاد است. بهتر است این مورد را قبل از مراجعه حتما سوال نمایید .

»» انجام چند پروژه به طور همزمان از لحاظ بنیاد غیر قانونی است و به شما اجازه این کار داده نخواهد شد. ولی می توان در صورت توافق با سازمان مربوطه ، پروژه ای را همزمان انجام داد ولی درخواست کرد تا تاریخ انجام پروژه را طوری بزنند که همپوشانی نداشته باشد.

»» دوستانی که به x ماه کسری خدمت احتیاج دارند ، توجه کنند که باید پروژه هایی انجام بدهند تا جمع کسری پیشنهادی 3-4 ماه بیشتر از x باشد ؛ زیرا ممکن است هنگام داوری در کمیسیون از مثلا 11 ماه پیشنهادی 7 ماه را تصویب نمایند. بعد از تصویب نیز دیگر شما نمی توانید پروژه دیگری انجام دهید چون پرونده شما بسته شده است !!

»» افرادی که به کسری 9 ماه یا کمتر احتیاج دارند ولی از ترس پروسه اداری طولانی پروژه های بیشتر از 9 ماه و داوری مجدد و تخصصی آنها حاضر به انجام پروژه های بیش از 9 ماه نیستند ، باید توجه کنند که این افراد می توانند پروژه مثلا 10 ماه انجام بدهند و به سازمان مورد نظر بگویند که 10 ماه کسری خدمت پیشنهاد نماید. اما در هنگام داوری در کمیسیون اعلام کنند که از روش داوری پروژه های کمتر از 9 ماه اقدام نمایند !!! در این حالت نیازی به طی پروسه اداری طولانی و داوری تخصصی نیست.

»»» در صورت داشتن هرگونه سوال به تاپیک تسهیلات سربازی نخبگان در فروم مراجعه نمایید.

http://www.applyabroad.org/wiki/index.php/خدمت_سربازی

سایت بنیاد ملی نخبگان  http://www.bmn.ir/

http://www.bonyad-nokhbegan.ir/

http://www.kasri.ir


راهکارهایی برای بهبود خدمت سربازی

الحسینی در خصوص راهکارهایی برای بهبود خدمت سربازی در ایران خاطر نشان کرد: در ماده «۳۶» برنامه ششم توسعه پیشنهاد شد تا بخش‌های خصوصی نیز در تربیت مهارت‌های بهتر و کارآمد طی دوره سربازی کمک کنند.

وی اظهار کرد: برای آنکه خدمت سربازی را از حالت اجباری به حالت رضایتمندانه و عادلانه همراه با بازده مثبت اقتصادی تبدیل کنیم، پیشنهاد می‌کنم که سیستم خرید قسطی سربازی به بازتوزیع مثبت اقتصادی از کسانی که درآمد بیشتری دارند و مایل به خدمت سربازی نیستند، به کسانی که مشمولان خدمت مقدس هستند یا به دهک‌های پایین جامعه تعلق دارند، بپردازد تا حداقل حقوق برای سربازان فراهم شود. در این شرایط سربازی به شکل حرفه‌ای تبدیل و از سوی دیگر هزینه‌های پرداخت حقوق حرفه‌ای هم فراهم می‌شود.

به گفته الحسینی سربازی برای خانوار فقیر موجب کاهش درآمد خانوار وابسته به نیروی کار جوان است که منجر به فرو رفتن بیشتر خانوار در تله فقر می‌شود و در نتیجه موجب فقیرتر شدن جامعه خواهد شد. همچنین این موضوع بر جمعیت جوان دهک اول جامعه افزوده است.

وی در توضیح تله فقر هم عنوان کرد: فردی که به سن سربازی می‌رسد با دو راه روبه‌رو می‌شود؛ اول اینکه به سربازی برود و دو سال از عمر خود را که می‌توانست درآمد داشته باشد از دست دهد و دوم اینکه به سربازی نرود‌ که نرفتن به سربازی به معنی آن است که او امکان فعالیت در هیچ سیستم رسمی و شناخته شده‌ای را ندارد.


دوستان عزیز سلام
لطفا بفرمایید برای دفاع پروژه کسر خدمت فرمت زیر باید رعایت بشه یا این فرمت فقط برای پروژه های جایگزین خدمت (نخبگان) هست؟
1- فایل گزارش پروژه با فرمت ورد Doc. و .Docx به نام Orig

2- فایل گزارش پروژه با فرمت PDF. به نام Project
3- فایل گزارش پروژه با فرمت html. به نام View
یکی از دوستان می گفت پروژه های کسر خدمت باید با فرمت سازمان مربوطه باشه و این فرمت بالا برای پروژه های جایگزینه خدمته...
من برای کسر خدمت باید این فرمت رو رعایت کنم یا نه؟ ممنون
 
سلام کسری خدمت تا اونجایی که من میدونم اینجوریه
1- ورد با اسم orig
2- همون که گفتین
3- همون که گفتین
4- یه پوشه به اسم details که توش فایل های شبیه سازی، پاورپوینت ارائه، مقاله و جزئیات مقاله هر کدوم اگه پروژتون لازم داشته و موجوده میزارین
موفق باشین
3

 پروژه جایگزین خدمت: بنیاد ملی نخبگان (ب م ن)

سلام

من از امتیاز سربازی نخبگان استفاده کردم و چون در این مورد از من زیاد سوال شده با ایمیل، چند مورد رو به صورت کلی عرض میکنم.

1- به سایت www.bonyad-nokhbegan.ir مراجعه کرده و فایلهای مربوطه رو دانلود کنین.
2- فرم تقاضای ثبت نام رو پر کنین و به ادرس بنیاد بفرستین.
3- بعد از چند روز حتما با بنیاد نخبگان تماس بگیرین و شماره پروندتون رو از دبیرخانه بنیاد تقاضا کنید.
4- حتی اگر در حال حاضر سرباز هم هستید، سریع اقدام کنید تا از امتیازاتش بهره مند بشین(البته در صورت داشتن شرایط نخبگی)
5- در صورت داشتن شرایط، بنیاد شما رو به ستاد کل نیروهای مسلح(امور نخبگان) معرفی میکنه و از اونجا برای شما تعیین پروژه میشه. اگر خودتون هم جایی رو سراغ دارین که بهتون پروژه میده، میتونین به ستاد کل پروپوزالش رو بدین. البته به شرطی که پروژه در یک دانشگاه دفاعی یا پژوهشکده دفاعی-نظامی تعریف شده باشه(من دانشگاه صنعتی مالک اشتر گرفتم). مدت زمان انجام پروژه هم فرق داره. من جزو سریهای اولی بودم که معرفی شدم و 5-4 ماهه و بدون حضور در محل تموم شد. الان بیشتر شده زمانش، ظاهرا 9 ماهه شده. تایید نهایی و دفاع پروژتون هم در همون یگان یا دانشگاهی انجام میشه که معرفی شده بودین.
6- امتیازی که من استفاده کردم، امتیاز شاگرد اولی با مقاله isi بود(مقطع فوق لیسانس). باید ببینید برای فارغ التحصیلهای شاگرد اول در هر مقطعی چه شرایطی رو الزام کردن. برای فوق لیسانس حتما باید شاگرد اول باشی و مقاله isi داشته باشی. هر کدوم از این شرطها رو نداشته باشی رد میشی. 
7- بعضیها به اشتباه فکر میکنن معدل بالای 17 نخبه حساب میشه، اما اینطوری نیست و حتما باید شرطهای الزامی اولیه بنیاد رو داشته باشی. معدل بالا در مراحل بعدی به درد امتیازات دیگه میخوره(مثلا کمک هزینه ها، حج عمره و ...)
8- وقتی فرم درخواست رو پر کردین، هر چی نکته مثبت در رزومه دارین رو به صورت مستند برای بنیاد همراه با درخواست بفرستین، مقاله، ترجمه، کار پژوهشی، گواهی رتبه، سابقه کار و ....(البته تاکید میکنم اگر پس از بررسی شرایط دیدین که حایز شرایطید این کارارو بکنین). [/i] 

اگر سوال دیگه ای دارین حتما بپرسین ازم.
ممنون


نقل قول نوشته اصلی توسط toghrol1 نمایش پست ها
من خونه ام چون تو تهران نیست و خودم هم تازه سربازی رفتم نمیتون زیاد بیام تهرون کسی آشنایی نداره تو این سازمان ها که اول از طریق تماس و ایمیل و اینا اقدام کنم بعدش که معلوم شد بهم پروژه میدن برم برای گرتفن و مراحل بعدی؟
این دوتا فایل کمکتون میکنه.
تصاویر پیوست فایل‌های پیوست


سلام

من در حال تحصیل در مقطع ارشد در رشته​ آموزش زبان انگلیسی هستم
یه ترم بیشتر نمونده تا پایان نامه

رتبه کنکور ارشدم یه رقمی شد و الان دانشگاه تهران هستم
ضمناْ متاهل هم هستم

خواستم ببینم پیشنهاد شما برای تسهیلات سربازی چیه؟ خود بنیاد ملی نخبگان مقاله هم می خواد اگه اشتباه نکنم.

واسه کسی که زبان خونده چه پروژه ای میدن؟ ممکنه ترجمه بدن؟ به چه شکل؟ کسی خبر داره؟
مثلاْ یه کتاب 300 صفحه ای چه مدت از خدمت کسر می کنه؟ میشه بیش از یه پروژه این جوری هم گرفت؟

شما سعی کنید از طریق بنیاد ملی نخبگان و پروژه جایگزین خدمت وارد بشید که بهتر هستش
اما اگر نشد و دنبال پروژه کسری هستید باید ارگان های مختلف سر بزنید ببینید پروژه ترجمه دارند یا خیر
الان دانشگاه امام حسین پروژه ترجمه دارند یک کتاب میدن که ترجمه کنید
کسریش هم بسته به سنگینی سبکی متن داره اما قاعده کلیش هر 100 صفحه 1 ماه هستش

 نوشته اصلی توسط Kur0sh نمایش پست ها
ممنون

اگه بنیاد نخبگان بشه که خیلی بهتره (هر چند خوندم تو همین تاپیک که نوشته بودن پروژه اجباری میدن، امکان انتخاب وجود نداره)
حالا شرایط اون رو می دونید؟ چیزی که شنیدم این بود که کل خدمت به جز آموزشی به یک سال تقلیل پیدا می کنه، اون یک سال رو هم یه پروژه میدن که باید سه ماه یه بار گزارش بدیم
درسته؟

شرایط عضویتش تسهیل نشده؟ جدیداً خونده بودم واسه نفرات برتر کنکور شرایط رو راحت تر کردن ... من تنها مشکلم نداشتن مقاله است، و الا هم معدلم بالای 17 است، هم رتبه یه رقمی ارشد دارم، و هم معرفی نامه اساتید می تونم ببرم

+

حالا اگر بنا بر کسری خدمت باشه، یعنی من باید مجموعاً 1900 صفحه کتاب ترجمه کنم براشون تا کل 19 ماه طی بشه
اگه من این مقدار رو در عرض 6-5 ماه ترجمه کنم، آیا باز هم 19 ماه کسری میدن؟ یا نه، حتماً همون قدر باید طول بکشه؟

ممنون

در مورد پروژه جایگزین خدمت به تاپیک مربوطه مراجعه کنید و سوالات را آنجا مطرح کنید
از طرفی اینطور نیست که به شما 1900 صفحه بدن 
پروژه های کسری ترجمه معمولا کسری 4-5 ماهه دارند نه بیشتر


سلام دوست عزیز
معمولا این طوری که حداقل یک ماه ازش کم می کنند.
تو این تالار مقدار کسری های تصویب شده را زدند:
http://www.applyabroad.org/forum/sho...6%D9%88%D8%B9)


سلام دوستان
دانشجوی دکتری برق هستم
من یه پروژه سال 93 انجام دادم و 9 ماه پیشنهاد کسری دادن
الان هم یه پروژه دارم که قول 12 ماه رو بهم دادن.
یه سوال برام پیش اومده؟

اگه کسی در حال تحصیل باشه و بتونه بعد از دفاع تو بنیاد انقدر کسری بگیره که کل سربازیش رو پوشش بده، بهش کارت پایان خدمت رو میدن یا باید وایسته تحصیلش تموم شه؟
اگه شماره تلفنی از بنیاد نخبگان نیروهای مسلح دارید که میتونن جواب منو بدن، لطفا بهم بدین
محض اطلاع دوستان

حتی درصورتی که در حال تحصیل باشید و پروژتون رو به پایان برسونید میتونید وقت دفاع از بنیاد نخبگان بگیرید و کمیسیون براتون تشکیل بشه 

امروز زنگ زدم پرسیدمن

1-ورد با اسم orig
2- پی دی اف با اسم project
3-فرمت HDML
4-یک فایل به نام Details که یک فایل ppt داخلش باشه+


سلام
دوستان من در حال حاضر دارم دکترا میخونم و یک سال دیگه مونده تمام بشه! 2 تا سوال دارم . 1- اصلا شامل حال من میشه که کسری خدمت استفاده کنم ؟ 
2- شرایط پروژه جایگزین خدمت چی هست و چطور میشه اقدام کرد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

شما به بنیاد نخبگان نیروهای مسلح مراجعه کنید لیست از ارگان های کسری دهنده پروژه اونجا موجوده از لیست یادداشت بردارید و با ارگان ها تماس بگیرید


نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی